KAYSERİ / TOMARZA - İmamkullu Ortaokulu

HAYIRSEVER İŞ ADAMI SAYIN YAKUP GÖKTAŞ´A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerimizin aldığı karneleriyle sona erdi. Yıl boyunca yapılan çalışmalar sonrasında öğrencilerimiz karnelerini alarak dinlenmek üzere yaz tatiline girdiler.

Kas

Teog kapsamında ortaöğretim kurumlarına gezi düzenledik.Ortaöğretim kurumları müdürleri öğrencilerimizle yakından ilgilenerek öğrencilerimize okullarını tanıttılar.Değerli müdürlerimiz sayın Recep Taştan,Sayın Yüksel KÜÇÜK,Sayın Orhan AYDIN,Sayın Hidayet BALAT´a teşekkür ederiz.Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ÖZTÜRK Kıymetli zamanını öğrencilerimize ayırarak öğrencilerimizi TEOG sınavının önemi hakkında yaşamımızdan örnekler vererek öğrencilerimizi motive etti.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ÖZTÜRK ve beraberinde ortaöğretim kurum müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler.Sayın Yaşar ÖZTÜRK bütün öğrencilerimiz ile yerinde ilgilenerek dileklerini aldı.Öğrencilerimizin başarı durumlarını, sınıflarımızın tertip ve düzenini değerlendirdi.Ortaöğretim kurum müdürlerimiz Fen Lisesi Müdürü Sayın Recep TAŞTAN,Kız Anadolu İmamhatip Lisesi Müdürü Sayın Hidayet BALAT,Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Yüksel KÜÇÜK 8. sınıf öğrencilerimize kendi okulları hakkında bilgi verdiler.

Ara

Cehaletin Canına Okuyoruz projesi ve TEOG kapsamında Öğrencilerimiz Cuma BAŞARAN ve Melisa BAŞARAN´ın evini ziyaret ettik.

Ara

Cehaletin Canına Okuyoruz projesi ve teog çalışmaları kapsamında okulumuz 7/A ve 8/sınıfı öğrencileri Elif KÖMÜR ve Serdar KÖMÜRÜR´ün evini ziyaret ettik.

Ara

8/A sınıfı Öğrencisi Yusuf Düzgün´ün evini ziyaret ettik.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yaşar ÖZTÜRK 8/A sınıfı öğrencilerimize gelecek ve başarı hakkında tavsiyelerde bulundu,öğrencilerimizden TEOG sınavında başarı sözü aldı.Öğrencilerimize verdiği hediyelerden dolayı teşekür ederiz.Şube müdürlerimiz Yunis TOPUZ ve Murat YAZGAN öğrencilerimize iyi bir okul iyi bir gelecek sloganını aşıladılar.

Mrt

Sayın kaymakamımız Engin UYSAL 8/A sınıfı öğrencilerimizle kıymetli zamanını esirgemeyerek bol bol sohbet etti.Günlük hayattan örneklendirmeler yapan kaymakamımız öğrencilerimizi TEOG sınavında başarı sağlamaları konusunda motive etti.

Mrt

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri ile İlçemizde bulunan ortaöğretim okullarına ve tomarza kütüphanesine gezi düzenledik.Hedeflerime yürüyorum projesi kapsamında yapılan bu gezide öğrencilerimiz ortaöğretim kurumları hakkında kurum müdürleri ve müdür yardımcıları tarafından bilgilendirildiler.Öğrencilerimiz kütüphade kitap okuma seansı düzenleyerek kütüphaneye üye oldular.Misafir perverliklerini eksik etmeyen öğrencilerimizle ilgilenen sayın okul müdürlerimize teşekür ederiz.

Mrt

Sayın Kaymakamımız ENGİN UYSAL İlçe Milli eğitim müdürümüz Yaşar ÖZTÜRK Şube Müdürümüz  Yunis TOPUZ okulumuzu ziyaret ederek TEOG kapsamında öğrenci ve velilerimize toplantı yaparak eğitim ve öğretimin önemi vurguladılar.Öğretmenlerimizden başarıyı arttırmaları konusunda söz aldılar.İlçe Emniyet amirimiz Kariyer günlerim kapsamında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

8/A sınıfı Öğrencimiz Fatih GEZEROĞLU´nun evini ziyaret ettik.